Meny
Lukk
Webshop Materialbank
RDOV 141 cmyk

Våre dører og vinduer overflatebehandles i fargesystemet NCS, noe som gir uendelig med muligheter.

Farger

Våre dører og vinduer overflatebehandles i fargesystemet NCS, noe som gir uendelig med muligheter.

Vår standard farge er Hvit S 0502-Y men vi kan levere dine produkter i alle NCS og RAL fargekoder, som gir deg mange spennende muligheter. Du kan velge å male produktet ditt i en farge på innsiden og en farge på utsiden, for bedre tilpasset design både utvendig og innvendig.

Vår metode
Vi bruker Sherwin-Williams til overflatebehandling av våre produkter. De er en ledende overflateleverandør med fokus på profesjonell overflatebehandling for bedrifter og industri. Dette gir produktet en vakker og levende treoverflate.

Våre ytterdører leveres i alle NCS koder med samme farge innvendig og utvendig inkludert i prisen.

Etter en lang periode med mye hvitt heller det nå mer mot mørke farger på vinduer og dører. Vi ser også en økende trend i å ha en farge på utsiden og en annen på innsiden. Slik blir resultatet perfekt tilpasset både fasade og interiør.

Farger ofte valgt på vindu:

Grå S6500-N

Grå S7502-Y

Grå S7500-N

Fargevalg er personlig
Hvit og Rørosrød brukes fortsatt en del på tradisjonelle dører og ved renovering av hytter. Moderne dører har ofte sprekere farger, for å gi døren et mer personlig uttrykk. Årets fargetrender er natur, rustikk, kreativitet, refleksjon, energi, moderne, klassisk og ditt personlige preg.

Vi gjør oppmerksom på at ved valg av mørke farger på vinduer, vil det være en større fare for kvae/harpiksutslag. Dette medfører ikke reklamasjonsrett da kvae/harpiks er en naturlig del av råvaren. På våre Accoya ytterdører kan det trygt velges mørke farger.

DSCF7813 1 less