Meny
Lukk
Webshop Materialbank
Roros2

Kundeservice

Hva leter du etter?

RDOV 020

Garantier

Siden 1979 har vi benyttet en trykkimpregneringsmetode som trenger dypt inn i treverket og gir langvarig beskyttelse. Den har vist seg å være svært holdbar i områder med utfordrende klima, ved kysten og på fjellet. Og vi har aldri hatt en eneste reklamasjon på sopp og råte. Derfor kan vi tilby 30 års garanti på vinduer i tre og 40 år på aluminiumsbekledde vinduer.

Ferdig 78 A9843

Prisliste

På Røros jobber vi hardt for å finne den beste løsningen for deg som kunde. Dører og vinduer er en viktig del av hjemmet, og i den sammenheng mener vi at produkter fra Røros er en livstidsinvestering. Bla deg gjennom vår prisliste og bli inspirert på veien mot ditt valg av dører og vinduer. Ta deretter kontakt med din nærmeste forhandler for et godt pristilbud.

RDOV 114

Skjema for utpakkingskontroll

Skjema for utpakking av varer på pall. Skjema og situasjonsbilder vedlegges reklamasjonsskjema, om produkter er skadet ved ankomst.

CRW 1134

Reklamasjon

Vinduer og dører fra Røros Dør og Vindu er ment å vare vesentlig lenger enn Forbrukerkjøpslovens reklamasjonsfrist på to år, derfor har vi valgt å utvide fristen for å reklamere på våre produkter til 5 år. Behandlingstid: Det må dessverre påberegnes en del ventetid på behandling og utbedring av reklamasjoner.

IMG 6427 1

Leveringsbetingelser

Vi gjør oppmerksom på utløpsdato ved tilbud og korreksjonsfrist ved ordrer. Avtaleforholdet reguleres av disse leveringsbetingelsene og NS 8409. Ved eventuell motstrid gis disse leveringsbetingelsene forrang. Kjøpslovens bestemmelser kommer til anvendelse så lenge leveringsbetingelsene eller NS 8409 ikke inneholder avvikende regulering. I forbrukerkjøp reguleres avtaleforholdet av disse leveringsbetingelsene og forbrukerkjøpsloven. Ved eventuell motstrid gis forbrukerkjøpsloven ufravikelige bestemmelser forrang.

IMG 6471 2

Ofte stilte spørsmål

Få rask svar på dine spørsmål.

Rammer grønn og hvit

Overflatebehandling og vedlikehold

Les våre anbefalinger om overflatebehandling og vedlikehold. Vi anbefaler jevnlig tilsyn og vedlikehold så dine produkter varer lengre.