Meny
Lukk
Webshop Materialbank
Røros
RDOV 019

Historien

Når du kjøper dører og vinduer fra Røros, får du mer enn hundre års kunnskap og erfaring med på kjøpet. Vi er stolte over å være den eldste industribedriften på Røros, med solide tradisjoner innenfor vårt håndverk.

Dagens bedrift bygger på solide håndverkstradisjoner fra 1800-tallet. Gjennom fusjon med Sjøvold har bedriften aner tilbake til 1875.

Gjennom de siste tiårene har bedriften alltid hatt en klar visjon om å levere godt håndtverk av høy kvalitet. Det originale Rørosvinduet er kjent for å være et kobla vindu som tilfredsstiller høye krav til kvalitet på overflatebehandling, værbestandighet og holdbarhet. Utviklingen de siste 10 årene har blant annet ført til strengere krav til U-verdi og betydelig utvidelse av vårt sortiment.

I dag fremstår produksjonsvirksomheten som «ny» gjennom betydelig satsing på moderne teknologi i et av de flotteste industrianlegg for dør- og vindusproduksjon i landet. Bedriften tilbyr i dag et bredt sortiment av ulike vindustyper der det originale Rørosvinduet er videreutviklet mot ulike vindusvarianter tilpasset hytte, fritid- og rehabiliteringsmarkedet.

Røros Døren er bygget på dører slik de i generasjoner er laget på Røros. Alle våre dører produseres med solid dørstamme før isolering og paneling. Dørene skreddersys i hvert enkelt tilfelle med tanke på glassing, beslag og overflatebehandling.

Ferdig 78 A9843

Produkter fra Røros Dør og Vindu er tuftet på en lang industrihistorie.