"

Paneldører Eksklusiv

Røros Paneldører Eksklusiv er bygd opp av ramtre i accoya, er fylt med 50mm isolasjon og er med panel i accoya på utsiden. Du kan velge mellom ulike typer panel. Innsiden har glatte fyllinger som standard, men du kan også få den med friset fylling. Dørene leveres med en kompositt-terskel som er 25mm (handicap). Terskel i hardtre på forespørsel (50mm). Ved valg av innadslående dør så vil døren leveres standard med 50mm terskel i eik.  
OBS: Stalldør leveres kun som utadslående! 

Kan bestilles i alle NCS-farger med garanti. 

Accoya fremstilles av radiata furu og er ekstremt stabilt. Beis og maling hefter ekstremt godt på overflaten og vedlikeholdsintervallene på en slik dør er betydelig forbedret jmf. dører av vanlig furu og andre tresorter. Enkelte tester viser 3-4 ganger så langt vedlikeholdsintervall på disse dørene (Dette vil selvfølgelig variere med væreksponering ogfysisk slitasje). 

I tillegg beholdes glans og fargeektehet betydelig lengre på disse dørene. Dette gjelder spesielt på mørke farger hvor furudører ofte kan falme etter noen år. Accoya vil da beholde glansen betydelig lengre. Accoya er derfor spesielt egnet til dører som skal tåle et barskt klima med sol, regn og snø. Svelling og krymping blir redusert med 75-90% og er ansett som verdens mest stabile treverk.

Standard modeller

Vi har 11 standard modeller i vårt utvalg av paneldører. Dørene leveres som utadslående.

Alle modellene (bortsett fra stalldør) kan også leveres som 2-fløyede dører eller som innadslående. Innadslående dører leveres med 50mm terskel i eik som standard.
(Se reklamasjoner for begrensninger i garantier)

Dørmodellen PA-2 Mosetertoppen lagerføres i størrelsene 89 x 189/199cm i hvit (S0502-Y) og Rørosrød (5038-Y83R). 

Dørmodellen PA-7 stalldør med glass lagerføres i størrelsene 89 x 189/199cm i Rørosrød (5038-Y83R). 

Paneltyper

Våre paneldører Eksklusiv leveres med to ulike paneler:

  • Faspanel
  • RDV mønepanel.

Hengsler

Svarte justerbare hengsler er standard på våre paneldører. Kan også leveres med blanke justerbare hengsler hvis ønskelig. 

Kan også leveres i elforsinket blank med/uten berlinerknopp (ikke justerbar). Fargemuligheter: Blank, hvit, sort og rustfri. 

Vridere, skilt og pyntebeslag

Vi har fem forskjellige dørvridere i smijern i utvalget vårt. Dørvriderne leveres med langskilt til de vanlige ytterdørene, mens stalldøren leveres med kortskilt. 

For dørvridere i krom, se vårt utvalg under speildører

Kan også leveres med pyntebeslag ved hengsler

Sprosser

Enkelte av våre paneldører med glass kan leveres med sprosser:

  • Vedlikeholdsfrie utenpåliggende aluminiumsprosser i 26, 45 og 60 mm bredde (kommer i samme NCS-farge som dør utvendig). Kan leveres i alle NCS-koder.
  • Gjennomgående tresprosser 64 mm bredde.
  • Wienersprosse 26 og 45mm bredde. Ligger mellom glassene (kan leveres i alle RAL-koder). 
  • 2-sidig pålimt alu-sprosse i 29 og 49mm bredde. Pålimt på begge sider av ytterste glass (kan leveres i alle RAL-koder).
  • Duplex-sprosse i 26mm bredde. Pålimt tresprosse på innsiden og enten pålimt eller løs aluminumssprosse på utsiden, med en ekstra spacer i glasset (kan leveres i alle NCS-koder).