"

Ytterdører, terrassedører og skyvedører av topp kvalitet!

Flere modeller

Har du bestemt deg for Røros Dører, er den viktigste beslutningen tatt. Du vil få en vakker, funksjonell dør av meget høy kvalitet, uansett hvilken modell du velger.  I sortimentet finner du både ytterdører, terrassedører, skyvedører og dører spesielt egnet for bi- innganger og boder. Ulike stil- og designretninger ivaretar dine ønsker enten det er snakk om dører til hytte eller hus.

Røros Paneldører Eksklusiv er bygd opp av ramtre og panel i accoya. Røros Speildører Eksklusiv er bygd opp av ramtre i accoya. Røros Moderne Ytterdører er bygd opp av plater i høytrykkslaminat /HPL). Dørene leveres i mange forskjellige varianter for hus og hytte. 

Fargevalg

Røros Paneldører Eksklusiv kan bestilles i alle farger innenfor NCS-systemet.
Røros Speildører Eksklusiv kan bestilles i alle farger innenfor NCS-systemet.
Røros Moderne Ytterdører kan bestilles i alle farger innenfor NCS-systemet. 
Røros Terassedører kan bestilles i alle farger innenfor NCS-systemet.
Røros Skyvedører kan bestilles i alle farger innenfor NCS-systemet.

 

Felles for våre ytterdører

  • Tettelister: Festet i spor i karm
  • Glass: Leveres etter ønske med 2-lags gassfylt energiglass som standard på Paneldører og 3-lags gassfylt energiglass som standard på Speildører/Moderne Dører
  • Hengsler: Speildørene/Moderne Dører har blanke justerbare hengsler, mens paneldørene har svart justerbare hengsler som standard, Epoxylakkert
  • Låskasse: FG Godkjent låskasse
  • Dørene leveres med en kompositt-terskel som er 25mm (handicap). OBS: Innadslående ytterdører leveres standard med en 50mm terskel i eik. Kan ikke leveres med 25mm HC-terskel i kompositt. 

Vi tar forbehold om produktendringer.