"

Ytterdører og terrassedører av topp kvalitet!

Flere modeller

Har du bestemt deg for Røros Dører, er den viktigste beslutningen tatt. Du vil få en vakker, funksjonell dør av meget høy kvalitet, uansett hvilken modell du velger.  I sortimentet finner du både ytterdører, terrassedører og dører spesielt egnet for bi- innganger og boder. Ulike stil- og designretninger ivaretar dine ønsker enten det er snakk om dører til hytte eller hus.

Røros Paneldører lages av trykkimpregnert furu. Røros Speildører Eksklusiv lages av ramtre i accoya. Røros Moderne Ytterdører er bygd opp av plater i høytrykkslaminat /HPL). Dørene leveres i mange forskjellige varianter for hus og hytte. 

Fargevalg

Røros Paneldører kan bestilles i farger inntil NCS S7500-N. Ved mørkere farger på paneldører, må disse leveres i accoya-materiale.
Røros Speildører Eksklusiv kan bestilles i alle farger innenfor NCS-systemet.
Røros Moderne Ytterdører kan bestilles i alle farger innenfor NCS-systemet. 
Røros Terassedører kan bestilles i alle NCS-farger.

 

Felles for våre ytterdører

  • Tettelister: Festet i spor i karm
  • Glass: Leveres etter ønske med 2-lags gassfylt energiglass som standard på paneldører og 3-lags gassfylt energiglass som standard på Speildører/Moderne Dører
  • Hengsler: Speildørene/Moderne Dører har blanke justerbare hengsler, mens paneldørene har svart justerbare hengsler som standard, Epoxylakkert
  • Låskasse: FG Godkjent låskasse
  • Dørene leveres med en kompositt-terskel som er 25mm (handicap). OBS: Innadslående ytterdører leveres standard med en 50mm terskel i eik. Kan ikke leveres med 25mm HC-terskel i kompositt. 

Mørke farger på Paneldører:

Man ser at ved bruk av mørke farger dvs fra NCS S7500-N (og oppover) at sola og varmen kan påvirke treverkets egenskaper. Dette kan gi seg utslag på flere områder, som for eksempel at døren slår seg noe lettere, krymper i større grad enn vanlig og at kvae/harpiks har lettere for å komme ut. Man kan også oppleve at maling slipper overflaten over harpikslommer kvist etc. noe lettere.

Vi kan derfor ikke garantere for at døren motstår disse overnevnte tingene. Derfor bortfaller garantien på paneldører med ncs farge kode over S7500-N etter at døren er montert og tatt i bruk jf. ordrebekreftelse hvor vi har gjort kunde oppmerksom på dette.

Vi gjør oppmerksom på at dette ikke er regelen, men at vi må gjøre kunde oppmerksom på denne utfordringen når det gjelder hel-tre dører.
Som oftest er dette med harpiks kun visuelle ting og det skader ikke døren og dens funksjonalitet. Fjerning av harpiks kan man som oftest gjøre med litt rødsprit på en fille eller bare tørke det av om det er bare perler som kommer ut.

 


Vi tar forbehold om produktendringer.